sarirocksisouusibw

Sari Laine
CEO, valmentaja

Sari vastaa valmennusten suunnittelusta yhdessä asiakkaan ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Hän on henkilöstön kehittämisen ja työhyvinvoinnin ammattilainen. Sari perusti Mindful Business Oy:n vuonna 2014 ja toimii yrityksen toimitusjohtajana. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri.

Sari on kymmen vuoden ajan kehittänyt henkilöstön osaamista ja työhyvinvointia, tehnyt strategia- ja laatutyötä, kartoittanut organisaation arvoja, kehittänyt työilmapiiriä ja järjestänyt henkilöstön valmennusohjelmia ja hyvinvointihankkeita.

Sarin kirjoittama “Tunteen ja älyn liitto. Miten saavutan kehon ja mielen tasapainon.” -kirja (2015) on osa Basam Booksin julkaisemaa Viisas Elämä -kirjasarjaa.

tunteen-ja-älyn-liitto_kansi

“Itsetuntemusta ei koulussa valitettavasti opeteta. Siksi tämä on arvokas kirja kaikille.”
Mikael Junger

Sari kirjoittaa artikkeleja Hidasta Elämää -sivustolle henkisestä hyvinvoinnista. Hidastaelamaa.fi on Suomen suurin hyvinvoinnin verkkomedia, jolla on kuukausittain yli 100 000 lukijaa.

”Uskon itsetuntemustaitojen olevan paras ja ehkä ainoa tie kestävään työssäjaksamiseen ja tekemisestä innostumiseen, mikä on yleensä menestyneiden yritysten kulttuurissa taustalla. Uskon, että organisaation menestys ja ihmisten hyvinvointi eivät ole millään tavoin ristiriidassa. Mitä enemmän ne ovat linjassa, sitä paremmat edellytykset ja todennäköisyys liiketoiminnassa on menestyä.”

-Sari

niina

Niina Puha
Valmentaja

Niina toimii yrityksen työhyvinvointipäällikkönä ja vastaa työyhteisöjen työhyvinvointikoulutusten suunnittelusta, toteutuksesta sekä ryhmien ohjauksesta. Yksilöasiakkaita hän auttaa eteenpäin elämänmuutoksissa ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa.

Koulutukseltaan Niina on psykologi ja suhtautuu työhönsä suurella sydämellä. Niina on tehnyt Suomessa uraa uurtavaa tutkimusta unettomuuden hoidosta ryhmämuotoiseen hyväksymis- ja omistautumisterapiaan pohjautuen. Psykologian lisäksi Niina on opiskellut henkilöstöjohtamista ja työskennellyt rekrytoijana sekä henkilöarvioijana. Esimiestyö ja työyhteisön hyvinvointi on tullut Niinalle tutuksi nykyisessä työssään työterveyshuollossa. Niinan vahvuutena ovat ryhmien vetäminen sekä lyhytterapiaan pohjautuva yksilötyöskentely. Asiakkailtaan ja sidosryhmiltään Niina on saanut hyvää palautetta positiivisesta energiastaan, empaattisuudestaan ja hyvistä vuorovaikutustaidoista.

Vapaa-ajallaan Niina harrastaa monipuolisesti liikuntaa hevosten ja koiriensa parissa. Luonto on Niinalle tärkeä voimavara, ja hän pyrkii hyödyntämään sitä parhaansa mukaan myös työssään.

”Hei! Olethan yhteydessä, mikäli kaipaat lisätietoja. Kerron mielelläni palveluistamme lisää. Työntekijöiden hyvinvointi ja jaksaminen vaikuttavat suoranaisesti yrityksesi tuottavuuteen!”

-Niina

Tuulia Halonen
Senior adviser

Tuulia toimii yrityksen kehityskonsulttina. Hän on pitkällä työurallaan valmentanut henkilökohtaisesti asiakkaita pääjohtajasta toimistovirkailijaan. Hänen vahvuutensa on toimia arjen keskellä tukena niin, että työntekijät oppivat uusia taitoja samalla kun suorittavat omia työtehtäviään. Opitut asiat tulevat heti käyttöön ja yritys hyötyy nopeamman ja virheettömämmän toiminnan myötä. Myös ryhmien valmentaminen on Tuulialle tuttua. Asiakkaat rakastavat Tuulian kykyä saavuttaa tuloksia empaattisella ja inspiroivalla tavalla. Olemme todenneet käytännön tason asioiden selkiyttämisellä olevan vahva yhteys työhyvinvointiin.

Tuulia on monien asiakkaidensa kanssa selkeyttänyt heidän yritystensä työketjuja, luonut näppäriä kuvauksia sekä pikaohjeita koko yrityksen käyttöön. Tuulia pystyy tekemään ohjeita lähes aiheesta kuin aiheesta yrityksen kyseistä toimintaa tuntevan työparin kanssa. Tämä on näkynyt selkeästi työnilon voimistumisena, toimintavarmuuden lisääntymisenä ja esimerkiksi mikrotukeen tulleiden kysymysten rajuna vähenemisenä sekä tehtävien tekemiseen liittyvän epävarmuuden vähenemisenä.

Tuulia on toiminut yrityksen omien työntekijöiden tukena ulkopuolisena projektipäällikkönä järjestelmänvaihdosten yhteydessä ohjaten toimintaa, tehden ohjeistusta sekä toimien edunvalvojana ja ”tulkkina” tilaajan ja toimittajan välillä.

”Konsultti on tehnyt hyvin työnsä, kun hän tekee itsensä tarpeettomaksi.”

– Tuulia