Tervetuloa mukaan kuuden viikon monipuoliseen ja laadukkaaseen mindfulness -pohjaiseen valmennusohjelmaan!

Valmennus sisältää tunnin lempeän ja rentouttavan tapaamisen viikoittain sekä lisäksi kotona tehtäviä harjoituksia, materiaaleja omaan käyttöön ja coachausaikaa henkilökohtaisiin kysymyksiin. Valmennuksessa käytetään mindfulnessin lisäksi hyödyksi muita kehollisia harjoitteita ja saat tietoa erilaisista tavoista kasvattaa ymmärrystä itsestä, ihmisyydestä ja tavoista parantaa hyvinvointia.

Mindfulness on tietoista läsnäoloa. Tietoinen läsnäolo on opittavissa ja vahvistettavissa oleva taito, jonka harjoittamisella on tutkitusti vaikutusta terveyteen, hyvinvointiin ja työssä onnistumiseen. Mindfulness menetelmänä perustuu idän viisausperinteisiin ja on 1970-luvulta alkaen integroitunut länsimaiseen lääketieteeseen, psykologiaan ja työelämän kehittämiseen. Menetelmän vaikutuksia on dokumentoitu laajasti tieteen keinoin. Jon Kabat-Zinnin Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) on tunnetuin länsimaisen lääketieteen ja psykologian piirissä käytetty ja tutkittu tietoisen läsnäolon menetelmä. Tietoisen läsnäolon harjoittaminen on levittäytynyt kaikkialle yhteiskuntaan, hoitotyöhön, urheiluun, koulutukseen ja työelämään. Tietoinen läsnäolo on myös tieteellisesti tutkittu organisaation kehittämisen menetelmä.

Valmennuksen teemoja ovat:

  • Mindfulness, tietoinen läsnäolo ja niiden hyödyt kotona ja työssä
  • Tietoisen ajanhallinnan parhaat käytännöt
  • Stressi, aivot ja terveys
  • Tilaa luovalle ajattelulle ja ongelmanratkaisulle
  • Keskittymistaidot
  • Hengityksen vaikutus hyvinvointiin, äänenkäyttöön ja terveyteen
  • Kehollisten tunteiden viestit vuorovaikutuksessa
  • Tunteiden yhteys toimintaan

Moduleihin sisältyvät kaikki mindfulness -menetelmän harjoitukset, alustukset, hengitysharjoituksia, keskittymisharjoituksia sekä keho- ja tunnetietoisuutta.

Ennakko-osaamista aiheesta ei tarvita. Tekniikat ovat helppoja oppia, yksinkertaisia ja suunniteltu sellaisiksi, että voit hyödyntää niitä myös työssäsi ja arjessasi.

Valmennuksen tavoitteena on kasvattaa itsetietoisuutta, joka lisää hyvää oloa ja luottamusta ja itsevarmuutta. Tavoitteena on opettaa tekniikoita, joiden avulla pystyt palautumaan arjessasi ja työssäsi paremmin, ja joiden avulla hermostosi voi rentoutua ja palutua päivän kiireistä.

Ajankohta: 18.1.-22.2.2018, torstai-iltaisin klo 17.30-18.30

Hinta: 289 €, huom. etuhinta 30.11. asti, 229 €. Saat 80 € alennusta!

Paikka: Helsinki (täsmentyy, kun ryhmäkoko selviää)

Rekisteröidy mukaan tästä:ilmoittaudu_painike

Tai rekisteröidy mukaan osamaksulla tästä:

ilmoittaudu_painike

Ilmoittautumisen jälkeen saat tarkempia tietoja sähköpostiin. Lisätietoa sari@mindfulbusiness.fi.

 

Ohjaajana toimii Sari Laine, KTM, Mindfulness-ohjaaja ja hyvinvointikirjailija. Sari tekee väitöskirjaa, joka käsittelee johtajien itsetietoisuuden merkitystä ja kehittämistä.

Tule voimaantumaan, oppimaan itsetietoisuutta ja rentoutumaan yhdessä Sarin lempeässä ohjauksessa. Lämpimästi tervetuloa!