Kaipaatko hermolomaa tai vain rauhaa ja rentoutumista? 
Haluatko oppia parhaat rentoutumis- ja palautumistekniikat henkistä ja fyysistä hyvinvointiasi ja elinvoimaasi kohottamaan?
Samalla nauttia hiljaisista illoista luonnon keskellä ja palauttaa luontoyhteyden?

Viikonloppukurssilla etsimme yhä vahvempaa yhteyttä omaan voimaan, energiaa ja siihen tietoisuuteen, josta käsin luomme elämäämme. Viikonlopun aikana sinulla on mahdollisuus tiedostaa yhä syvemmin niitä toimintamalleja, joita kannamme mukanamme. Teemme ohjattuja rentoutumis- ja mielikuvaharjoituksia. Jaamme tarinoita ja peilaamme niiden kautta omaa elämäämme.

Viikonloppu järjestetään heinäkuussa 16.-18.7. Hausjärvellä Kanta-Hämeessä (alkaen ma klo 17.00 – päättyen ke klo 14).

Viikonloppuretriitin tarjoushinta 239 € (Norm 279 €) € sisältää:

– Opetusta mindfulnessista, tietoisuustaidoista ja meditaatiosta
– Jooga, Pilates ja Method Putkisto pohjaisia harjoituksia
– Ravintotietoutta mm. maailman ruokakulttuurit, pitkäikäisten ihmisten ruokavalio ja helposti terveellisiä valintoja ja suositeltavia energiaboostauksia arkeen
– Majoituksen hirsimökissä ja talossa (tai halutessa ulkona tai terassilla riippumatossa)
– Terveellistä luomuruokaa, jonka valmistamme ja opimme samalla taitoja yhdessä
– Mahdollisuus halutessa kokeilla ja saada tietoa energiahoidosta
– Nouto asemalta tarvittaessa
– ”Tunteen ja älyn liitto. Miten saavutan kehon ja mielen tasapainon.” Viisas Elämä sarjan –kirjan

Viikonloppu on valmennuksellinen, elämyksellinen ja rentouttava. Voit löytää uudenlaista lempeyttä ja hyväksymistä itseäsi kohtaan. Tarkoitus on olla yhä aidommin ja rohkeammin se kuka jo olet.

Viikonloppu tarjoaa rentouttavan ja hyödyllisen loman, henkilökohtaista couchausta/ohjausta ja työkaluja itsetuntemuksen ja hyvinvoinnin lisäämiseksi. Saat energiaa jakaaksesi sitä lähimmäisillesi ja opit helposti toteutettavia palautumistekniikoita arkielämän keskelle.

Varaa paikkasi nopeasti, mukaan mahtuu max 6 henkeä!

Nopean varaajan etu on voimassa, saat 40 euroa alennusta.

Mentorinasi ja valmentajanasi toimii Sari Laine, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja, jolla on laaja tieto hyvinvoinnin eri osa-alueilta. Sari on toiminut henkilöstövalmentajana ja valmentanut oman yrityksen kautta. Hän on Basam Booksin kirjailija ja Hidasta Elämää –kirjoittaja sekä esiintynyt monilla messuilla. Lisätietoa: https://mindfulbusiness.fi/

Varauksen tehtyäsi tulet saamaan tarkemman kurssinfon ja tiedot sähköpostiisi. Sinulla on 14 päivän palautusoikeus varauksestasi.

Ilmoittaudu mukaan nyt:

ilmoittaudu_painike