shutterstock_170884061Olen Sari Laine. Olen Intohimona hyvinvointi HRM Oy:n perustaja ja koulutukseltani kauppatieteiden maisteri. Olen lähes kymmenen vuoden ajan tehnyt töitä henkilöstön kehittämistehtävissä ja erilaisissa järjestö- ja luottamustehtävissä.

Olen ollut kehittämässä henkilöstön osaamista, tehnyt strategia- ja laatutyötä, kartoittanut arvoja, kehittänyt organisaatioilmapiiriä ja järjestänyt henkilöstön valmennusohjelmia ja hyvinvointihankkeita.

Ulkoiseen toimintaan kaiken huomion suunnattuani olen törmännyt omiin rajoihini ja havahtunut sisäänpäin kääntymiseen. Olen perehtynyt mieli- ja kehoasioihin tiedollisesti ja niiden harjoittamiseen käytännössä useiden vuosien ajan sekä kirjoittanut aiheesta kirjan Sisäiset voimavarat.

Vuosien aikana olen tutustunut  lukemattomaan määrään tietoa ja tutkimusta mielenterveydestä, ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja pyrkinyt soveltamaan sitä omassa elämässäni.

En usko ensisijaisesti prosesseihin ja strategioihin vaan uskon ihmisten välisiin aitoihin kohtaamisiin, yhteistoimintaan, tilannekohtaiseen päätöksentekoon ja luoviin ratkaisuihin. Mikään käsite tai arvo ei ole sinällään hyvä tai huono vaan ratkaisevaa on, mihin huomio ensisijaisesti kiinnitetään, mitkä ovat toiminnan todelliset motiivit, vaikuttimet ja miten vuorovaikutussuhteet toimivat. Siinä ratkaisevaa on ihmisen sisäinen olotila.

Haluan tuoda mielen ja kehon toiminnan kehittämisen vaikutuksia esille ja auttaa ratkaisemaan haasteita ja kehittämään yritys- ja yksilön omaa toimintaa näiden tietojen ja taitojen avulla.

“You have power over your mind – not outside events. Realize this, and you will find strength.” Marcus Aurelius

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s